24. January 2020

DETOX – UDRENSNING

Kroppen er fantastisk til at detoxe/udrense for affaldsstoffer gennem nyrer, lever, tarm, lunger og hud. Men selvom vi passer rigtig godt på den og spiser fornuftigt, kan den ha´ godt af en hjælpende hånd.

 

Udover klinik behandlingerne tilbyder jeg derfor behandling med BioEnergiser d-tox fodbad og infrarød sauna.

 

Bioenergiser

BioEnergiser fodbad afbalancerer kroppens bioenergi og sætter effektivt gang i afgiftningen. Behandlingen varer 30 min. og det er vigtigt at drikke godt med vand før og efter.

BioEnergiser fodbad er certificeret medicinsk udstyr.

Infrarød sauna

Første gang jeg prøvede en infrarød sauna var, da jeg i november 2014 var på et 3 ugers ophold på Hippocrates Health Institute i Florida. Her indgår saunaen på lige fod med andre behandlinger bla. kost og forskellige energimedicinske og psykoterapeutiske behandlinger. Infrarødt lys og varme hjælper kroppens afgiftning og immunforsvar og varmen trænger dybt ind, afstresser kroppen og hjælper på ømme muskler og led.

 

Er du gravid, skal du vente med infrarød sauna til efter din fødsel og amme periode.

 

Har du problemer med kredsløbet, blodtrykket eller lign. og er i medicinsk behandling, anbefaler jeg, at du snakker med din læge først.

 

I min sauna er der også mulighed for lysterapi, idet jeg har installeret de forskellige chakra lys til at øge energiniveauet og modvirke træthed.