20. June 2018

Klinikken tilbyder

ZONETERAPI

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Ved at behandle ømme reflekszoner påvirkes organerne og kroppens funktioner og dette medvirker til at genoprette ligevægten i kroppen. Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Læs evt. mere om zoneterapi på www.fdz.dk

 

 

 

KOSTVEJLEDNING

Hippokrates, der var læge i antikkens Grækenland udtalte de berømte ord ”lad din mad være din medicin, lad din medicin være din mad ” og det giver stadig god mening i vores moderne verden. Vores krop fungerer bedst med de rette næringsstoffer i den rette mængde.

Vi er skabt til at spise mad som har vokset i haven, på marken eller i naturen.

 

 

 

 

 

Læs evt. mere om kostens betydning på www.kostakademiet.dk

 

 

HEILPRAKTIK/NATURMEDICIN

Heilpraktik kaldes også den grundlæggende naturmedicinske uddannelse og bruges, når man vælger at se på og behandle hele mennesket og ikke kun sygdommen. Forløbet tager udgangspunkt i en grundig anamnese/sygehistorie og sammen med klinisk undersøgelse, irisanalyse, kostspørgsmål og posturologisk test finder vi, hvorfra dit problem stammer. I behandlingen bruger jeg bla.  øreakupunktur, zoneterapi, homøopati, Bach´s blomstermedicin samt selvfølgelig din kost, vitaminer, mineraler og livsstil.

Læs evt. mere om heilpraktik på http://www.heilpraktikerskolen.dk